La Jungla
Mireia Canalda i Felipe López, el dia del seu casament
Foto: Mireia Canalda i Felipe López, el dia del seu casament | Instagram
Famosos

Mireia Canalda, sobre la seva ruptura: "Ens hem centrat en els nens i ens hem oblidat de nosaltres"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Mireia Canalda i Felipe López, el dia del seu casament
Foto: Mireia Canalda i Felipe López, el dia del seu casament | Instagram

Mireia Canalda i Felipe López han trencat, després d'onze anys de relació i dos fills en comú. Així ho han confirmat aquest dimarts tots dos, hores més tard que sorgissin les primeres informacions que asseguraven que s'havien donat un temps. 

Què en sabem? En una entrevista a la revista ¡Hola!, la model i l'exnedador han explicat que no hi ha rancor entre ells, i que simplement se'ls ha acabat l'amor. Continuen vivint junts a Barcelona, malgrat que fa tres mesos que van decidir separar-se, i ara ell busca pis també a la capital catalana, que és on ha format una família i on té la feina.

Què diu Mireia Canalda?

  • "Fa mesos que estem separats però vivint a la mateixa casa perquè ho estem fent paulatinament".
  • "Ens portem bé, no hi ha hagut cap problema ni terceres persones. Simplement, l'amor ha canviat de forma".
  • "Ens hem centrat tant en els nens que ens hem oblidat de nosaltres. Va arribar un punt que vam obrir els ulls i vam veure que feia temps que no érem parella, sinó un equip".

A més, la model catalana assegura que s'ha posat malalta per la gran pena de trencar la relació, com si estigués passant per la mort d'algú estimat. "Per mi està sent un any molt dur. La culpa et pesa, sobretot pels petits. Aquest any ha estat de dol, però quan he pres la decisió ha estat alliberador", ha explicat a la mateixa revista.

En detall: Sobre els fills, Canalda i López confirmen que aquest estiu ja els han explicat que se separaven, i que han gaudit de les vacances primer amb ella a Eivissa i Portugal i després amb ell a Galícia, on la model va decidir també passar un parell de dies.

Per acabar: Mireia Canalda i Felipe López van iniciar la seva relació l'any 2012, i van ser pares dues vegades entre 2013 i 2015, primer amb la Inés i després amb en Nuno. No va ser fins al 2018 que van decidir fer una passa més i casar-se, amb una boda increïble d'estil mexicà a Montgat. Però tot no dura per sempre, i després d'onze anys de relació i cinc de matrimoni la parella ha decidit posar fi a aquesta història d'amor per continuar mantenint, a partir d'ara, una relació de cordialitat.

Categoria: La Jungla